MARCEL LUCA, VICEPREȘEDINTELE CJ SIBIU, omagiu VETERANILOR DE RĂZBOI: „Fără ei poate nu eram astăzi aici și nu aveam posibilitatea de a ne exprima gândurile și de a ne exprima sentimentele față de tot ceea ce este românesc”

Momente înălțătoare azi, la Sibiu, în lumina verdelui din Dumbravă, aliniat DREPȚI dinaintea celor ce poartă pe umerii inimii lor ȚARA. Preambul festiv la ZIUA VETERANILOR DE RĂZBOI.

 

Vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu, Marcel Luca a participat astăzi la ceremonia militară dedicată Zilei Veteranilor, care a avut loc la Monumentul Veteranilor din Pădurea Dumbrava. Evenimentul a fost deschis de momentul solemn al intonării Imnului Național al României, urmat de oficierea unei slujbe religioase de cinstire a memoriei eroilor. Reprezentanții instituțiilor publice și ai societății civile au depus coroane și jerbe de flori la Monumentul Veteranilor.

Ceremonia militară s-a încheiat cu defilarea gărzii de onoare.

” Ostașii armatei române și-au făcut întotdeauna datoria indiferent de sacrificiul pe care au trebuit să-l facă și iată că astăzi îi sărbătorim pe cei care au participat pe fronturile de luptă pentru a apăra țara, pentru a apăra națiunea română. Fără ei poate nu eram astăzi aici și nu aveam posibilitatea de a ne exprima gândurile și de a ne exprima sentimentele față de tot ceea ce este românesc și față de tot ceea ce s-a întâmplat de-a lungul istoriei țării. Toți acești oameni, care din păcate sunt din ce în ce mai puțini merită tot respectul nostru, recunoștința noastră și cred că sunt cel mai bun exemplu, care prin puterea lui să ne conducă în a face la fel astfel de lucruri, care să țină în continuare România unită, puternică, o națiune demnă în rândurile națiunii europene. 
Cu ocazia acestei sărbători în numele tuturor locuitorilor județului Sibiu transmit recunoștința noastră și cele mai bune gânduri veteranilor de război, armatei române și tuturor celor care sunt alături de ei”, a transmis, emoționat, celor prezenți vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu, Marcel Luca.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: