Marfa in valoare de aproximativ un milion de lei, confiscata de Directia Regionala Antifrauda Sibiu!

Mai multi comercianti care vand in Sibiu au ramas astazi fara aproximativ un milion de lei dupa ce oficialii Directiei Regionale Antifrauda le-au confiscat marfa. Obiectele de imbracaminte, incaltaminte au fost expuse la magazinul Directiei, pentru vanzare.

„Marfă în stoc la data de azi (13.08.2014), este în valoare de 942.000lei, marfa confiscată în proporţie de 99% numai de Direcţia Regională Antifraudă 7 Sibiu. În prezent în magazin se găsesc articole de încălţăminte, îmbrăcăminte, articole pentru copii, feţe de masă, lenjerii de pat, bunuri de uz casnic  la preţuri accesibile, stabilite pe baza preţurilor de pe piaţă la produse identice sau similare”, potrivit oficialilor Directiei Antifrauda Sibiu.

Totodată, Administraţia judeţeană a Finanţelor Publice Sibiu prin Compartimentul Valorificare Bunuri a valorificat şi produse perisabile în valoare de 1.434.000lei, confiscate de către Direcţia Regională Antifraudă 7 Sibiu.

Magazinul propiu al AJFP Sibiu este situat în Sibiu, str. Calea Dumbrăvii, nr. 17 şi are următorul orar de funcţionare: luni – joi între orele 9,00 – 16,00 vineri între orele 9,00 – 13,00 .

In prima jumatate a anului, încasările din comercializarea bunurilor confiscate prin magazinul propriu al instituţiei au fost de 49.600lei, din care 33.600lei reprezintă încasările iunie – iulie 2014.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: