MELOMANI, VESTE BUNĂ: “Piano Rock`s” se transmite în direct, pe internet!

 

Oficialii Filarmonicii de Stat Sibiu anunță că Ediţia a treia a proiectului “Piano Rock`s” se va transmite şi anul acesta în direct pe internet. Astfel, cei care nu pot ajunge la Sala Thalia pot urmări concertul pe pagina www.enjoytv.ro . Evenimentul are loc astăzi, 12 iulie 2016, la Sala Thalia, cu începere de la ora 20. Programul serii va cuprinde interpretări inedite ale unor secvenţe muzicale semnate de Metallica, Coldplay, System of a Down, Michael Jackson, Apocalyptica, Nightwish, Evanesence, etc. Biletele s-au pus în vânzare la Casa de bilete a Filarmonicii de Stat Sibiu.

Piano Rock`s este un spectacol muzical inedit realizat prin îmbinarea muzicii rock cu acordurile pianului. Ajuns la ediţia a treia, concertul îi va reuni pe scena sălii Thalia din Sibiu, alături de Teodora Cîrciumaru şi invitatul special al serii – Paula Seling – pe Levi Mitze Cîrciumaru (chitară, vioară, voce), Medve Sandor (trompetă), Ciprian Dancu (clarinet/saxofon), Andrei Marcovici (percuţie) şi cvartetul braşovean 4Tune!. Muzica va fi acompaniată de eleganţa dansatorilor Ellena Nou şi Elliot Bourke de la Teatrul de Balet Sibiu, pe o coregrafie semnată de Aleisha Gardner.

*Biletele pot fi achiziţionate de la Casa de bilete a Sălii Thalia, strada Cetăţii nr.3-5. La fel ca şi anul trecut, preţul unui bilet va fi de 40 lei. Elevii, studenţii şi pensionarii vor beneficia de o reducere de 50% din preţul biletului.

Evenimentul este o acţiune cofinanţată de Consiliul Local Sibiu şi Primăria Municipiului Sibiu.

Proiect cofinanţat de Uniunea de Creaţie Interpretativă a Muzicienilor din România.

Parteneri: Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, Filarmonica de Stat Sibiu, Teatrul de Balet Sibiu, PrintAtu.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: