„Mi se pare mie sau avem cele mai penibile ținute populare”. Un comentariu la imagini ce ilustrează FESTIVALUL INTERNAȚIONAL DE FOLCLOR „CÂNTECELE MUNȚILOR”!

images_foto_082018_DDDDD

În cursul zilei de 4 august, pe pagina de Facebook Sibiu – Pagina oficiala a orașului, au fost postate cîteva imagini ce ilustrează secvențe din Festivalul CÂNTECEL MUNȚILOR, o… emblemă culturală care duce an de an, în inimile Românilor și nu numai, sămânța de aur a tradițiilor, jocul și cântul străbun, într-un concept de excepție, marca CJCPCT Cindrelul-Junii Sibiului.

 

Din nefericire, printre comentarii, am găsit și următoarea opinie:

Mi se pare mie sau avem cele mai penibile ținute populare, mă refer la bărbați? De ce mama zmeului mai poartă izmenele alea penibile și porcăria aia de ibric pe cap? De muzică nici nu mai pomenesc, e o tortură continuă de sunete de-a valma acompaniate de versuri stupide”.

Dragi sibieni, dragi români, dragi… JUNI, stimați artiști și voi toți cei ce purtați FOLCLORUL ca destin, prin tot ceea ce faceți, Stimați organizatori ai festivalului, voi, toți cei care purtați ȚARA și NEAMUL în INIMI, CE PĂRERE AVEȚI DEPSRE ACEST COMENTARIU???

Personal, mi se pare ORIBIL, DEZONORANT și, practic, DINCOLO DE ORICE RĂMĂȘIȚĂ DE SENTIMENT ROMÂNESC!

E TRIST că sunt, printre noi, românii, oameni care gândesc așa…

sursa foto: Sibiu – Pagina oficiala a orașului

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: