MIRCEA CAZAN vrea demisia lui CONSTANTIN NITA

În aceasta dimineata, deputatul Mircea Cazan (care este si presedintele organizatiei PNL Sibiu) s-a întalnit cu o parte din sindicalistii de la ROMGAZ.

În cadrul discuţiilor, liberalul a anunţat că luni, va solicita în Parlament demisia ministrului delegat pentru Energie, Constantin Niţă. Fireşte, această chestiune este strâns legată de poziţia ministrului social democrat faţă de problema ROMGAZULUI.

Poziţia vehementă a liberalului sibian a fost expusă, de altfel, şi în cadrul unei emisiuni televizate:

"Solicit domnului ministru să ne explice despre ce e vorba, pentru că un sediu social înseamnă un pas pentru mutarea Tansgaz şi Romgaz de la Mediaş la Bucureşti. E poziţia unui sibian, fost angajat al Romgazului. Nu am discutat problema în partid, ci cu locuitorii Mediaşului şi angajaţi ai Transgaz şi Romgaz. În hârtia pe care am primit-o vineri scrie: conducerea se va muta la Bucureşti. Când se mută conducerea, se mută automat şi sediile", a declarat Mircea Cazan, la România TV.

Foto: MirceaCazan.ro

Demn de amintit că ministrul Niţă anunţa, după întâlnirea cu reprezentanţii sindicatelor celor două companii- ROMGAZ şi TRANGAZ şi ai autorităţilor locale din Mediaş, că acestea vor avea sedii secundare în Bucureşti pentru internaţionalizarea celor două companii.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: