“Monedele” SibCoin care poartă însemnele Programului și ale Regiunii sunt suveniruri, nu au subdiviziuni! NU se pot face plăți sau încasări cu ele!

images_foto_112018_SIIIIB

Programul Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019 își propune promovarea destinației culturale, gastronomice și turistice Sibiu pe plan național și internațional și susținerea producătorilor locali.

 

Reamintim, în cadrul acestui ingenios demers, una dintre modalitățile de promovare o reprezintă “moneda locală” – SibCoin.

SibCoin reprezintă o modalitate de a acorda “puncte bonus/reduceri” pentru plățile făcute în LEI în cadrul rețelei regionale HORECA, la care hoteluri, restaurante, cofetari sau producători locali au aderat.
Așa cum companiile de transport aerian acordă bonus/reduceri (puncte) cu care se pot face cumpărături în rețeaua lor internă, pe care le-au denumit “mile”, membrii rețelei regionale HORECA vor acorda bonusuri/reduceri (puncte) care se numesc SibCoin.
Valoarea acestora va fi 1 punct = 1 Leu. Toate plățile se efectuează în moneda națională emisă de către BNR, și sunt fiscalizate în consecință, în moneda națională a României.

*Aceste reduceri/bonusuri funcționează EXCLUSIV în cadrul unităților care au aderat la Program.

“Monedele” care poartă însemnele Programului și ale Regiunii sunt suveniruri, nu au subdiviziuni, NU se pot face plăți sau încasări cu ele, și vor fi disponibile în forma lor fizică EXCLUSIV ca suveniruri.

Însemnul heraldic de pe reversul SibCoin este stema oficială a județului Sibiu, aprobată prin Hotărârea Guvernului României nr. 1296/20.11.2002 privind aprobarea stemei județului Sibiu.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: