MONSTRUL de la CODLEA. Agresiunile sexuale continua sa faca ravagii in tara…

 

Un batran in varsta de 74 de ani din Codlea s-a dovedit a fi… de profesie… MONSTRU. Cazul sau se incadreaza perfect in profilul acelora care, cel putin in ultima perioada au declansat un lung sir de tragedii in toata tara, obsesiile sexuale ale atacatorilor facand, iata cariera in directia distugerii a multe vieti, in special in randul minorilor…

Ciudat este ca barbatul reusea sa joace perfect rolul unui bunic bland si responsabil, iar parintii isi lasau adesea copiii in grija lui. Oroarea a iesit la iveala cand una dintre mame l-a prins in flagrant pe barbat – impreuna cu fetita ei de numai 6 ani.
Potrivit stirileprotv.ro, b
atranul le ademenea pe copile cu dulciuri si bani, iar apoi le sfatuia sa nu spuna nimic pentru ca altfel vor fi pedepsite de parinti si se vor face si de rusine. Prea mici ca sa inteleaga ce li se intampla, copilele n-au marturisit nimic desi ororile s-au repetat pentru fiecare dintre ele. Reclamat la politie de femeia care l-a surprins in flagrant, batranul a fost arestat preventiv pentru viol. La audieri, cu o tarie si luciditate greu de imaginata, vinovatul a povestit in detaliu ce le-a facut copilelor. Totusi, acesta a sustinut cu seninatate ca nu le-a provocat victimelor niciun rau, pentru ca nu le-a dezvirginat si nu le-a batut. Mai mult, el a cerut sa fie lasat in libertate.
Batranul a fost descoperit de una dintre femeile din bloc care obisnuia sa isi lase copiii in grija lui. Dintr-o intamplare s-a intors mai repede de la serviciu si asa a dat peste scenele de groaza. 

Maine ce ne va mai fi dat sa auzim???

 

 

sursa foto: www.monitorulexpres.ro

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: