Moș Crăciun, daruri pentru SCJU Sibiu…

ecograffff
În luna decembrie, Asociatia <Impreună pentru Sănătate” a fost Mos Crăciun pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, donând celei mai mari unități sanitare din județ două ecografe portabile moderne și performante și o Dacia Dokker în valoare totală de aproape 170.000 lei!

 Ecografele au intrat în dotarea Secțiilor de Medicină Internă si Obstetrică-Ginecologie iar automobilul Dacia Dokker va fi utilizat pentru diferite activități administrative și de transport materiale în cadrul spitalului.
 Demn de știut, sumele necesare achiziționării echipamentelor au provenit din mai multe sponsorizări atrase de asociație. Astfel, suma necesară achiziționării unuia dintre cele două ecografe portabile (60.000 lei) a fost asigurată integral de către Marquardt SCS. Restul banilor necesari pentru cel de-al doilea ecograf și pentru automobil au provenit din sponsorizări de la mai multe companii: Albis, Wenglor, Bilstein, Expertarom, Kovostroj, Sigemo, Hultafors, Scandia.
 Conducerea SCJU transmie pe această cale mulțumiri Asociației <Împreună pentru Sănătate> pentru donație precum și sponsorilor care au asigurat fondurile!
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: