Motociclist FĂRĂ PERMIS, cu motocicletă neînmatriculată, a depășit neregulamentar și a ajuns la spital!

images_foto_072018_SURA

Pe DN 14 în interiorul localității Sura Mare, un tânăr în vârstă de 21 ani, din județul Sibiu, în timp ce conducea o motocicletă neînmatriculată și fără a deține permis de conducere, s-a angajat în efectuarea unei manevre de depășire neregulamentară și a intrat în coliziune cu un autoturism ce efectua manevra neregulamentară de schimbarea a direcției de mers, prin viraj la stânga.

Acesta era condus de o femeie din localitate, în vârstă de 41 ani.

În urma accidentului, a rezultat rănirea motociclistului care a fost transportat la Spitalul Clinic Județean Sibiu pentru a primi îngrijiri medicale.

Traficul s-a desfășurat îngreunat în zonă, mai bine de o oră.

Potrivit IPJ Sibiu, în cauză a fost întocmit dosar penal, efectuandu-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “vătămare corporală din culpă”, faptă prevăzută și pedepsită de articolul 196 alin. 2 și 3 din Codul Penal; “punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, faptă prevăzută și pedepsită de articolul 334 alin. 1 din Codul Penal; “conducerea unui vehicul fără permis de conducere” faptă prevăzută și pedepsită de articolul 335 alin. 1 din Codul Penal.

Polițiștii fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

 

 

Foto: Andrei Lft-resq/INFO TRAFIC jud. SIBIU

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: