Write a comment

 

Oamenii care au murit la Spitalul de Arși s-au infectat cu bacterii intraspitalicești agresive. Asta spun fișele medicale aflate în posesia ziarului”, titrează azi, www.tolo.ro , cu referire la cazurile scandaloase ale pacienților infectați și decedați recent la Spitalul de Arși din capitală.

Investigațiile publicației cu pricina scot la iveală dovezi cutremurătoare că pacienții nu au fost doar victimele larvelor de muște și, respectiv, ale unei transfuzii greșite, ci și ale unor infecții INACCEPTABILE pentru un spital de secol 21 dintr-o capitală europeană.

Dintre cele două persoane pe care personalul Spitalului de Arși le-a văzut cu viermi pe corp, cea din imaginile filmate fusese infectată cu bacteria Pseudomonas. În limbaj colocvial, Piocianic.

Al doilea pacient avea, pe lângă Piocianic, și stafilococul auriu. „Era MRSA, în termeni medicali meticilinorezistent. Adică extrem de periculos”, a explicat chiar un medic din unitatea spitalicească pentru tolo.ro.

Altfel spus, mărturii, dovezi, adevăruri care ne dau impresia că trăim cel mai cumplit film de groază, în care moartea umblă ca pe bulevard prin spitale, în vreme ce sistemul sanitar e în comă indusă.

 

 

 

 

Sursa foto: www.tolo.ro

 

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest