Write a comment

Noi detalii absolut cumplite, demne de cel mai înfricoșător film horror ies la iveală în cazul tragediei de la Șura Mare.  

 

Fapta macabră se pare că s-a produs ca urmare a unei crize de gelozie, însoțită de o ceartă dincolo de orice limite. Suspectul, după ce și-a aruncat soția și fiica în fântână a încercatsă se spânzure, dar a fost găsit la timp chiar de fiul său. Acesta a făcut tot posibilul să îl salveze, ajutat de niște vecini pe care i-a alertat. Există, de asemenea, mărturii potrivit cărora cei doi soți se certau tot mai des.

Rudele celor doi spun că aceștia nu se mai înțelegeau aproape deloc în ultima vreme, iar femeii îi era frică de reacțiile soțului. Erau căsătoriți de 18 ani, dar în ultimele luni, căsnicia lor s-a dus de râpă și părea că trăiesc într-o tensiune continuă. Femeia se pare că a fost cea care a cerut divorțul și chiar se gândse să vândă casa, după cum relatează stirileprotv.ro.

Culmea este că, totuși, de dragul tradiției, în noaptea de Ajun, cei doi soți au mers împreună cu fiica lor să-și colinde vecinii, dar pe drum s-a iscat un nou scandal. În dimineața zilei de Crăciun, bărbatul a recurs la gestul radical, după cum au constatat procurorii. Femeia și copila de 14 ani au fost găsite abia mai apoi în fântâna care era acoperită cu un capac.

Potrivit sursei citate, în jurul orei 9, băiatul celor doi, în vârstă de 18 ani, și-a găsit tatăl în șură, la limita dintre viață și moarte. Omul încerca să-și ia zilele. Feciorul a sunat la 112. Individul a fost resuscitat și dus la spital. Abia spre seara, politistii au descoperit cele două cadavre.

Un fapt și mai înfiorător este că medicii legiști sunt convinși că fata încă trăia când a fost aruncată în fântână. Se pare că în această după-amiază trupurie neînsuflețite au fost aduse la capela din sat. Făptașul e pasibil de o pedeapsă de... 25 de ani de închisoare.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest