CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

Poșta Română a finalizat prima etapă a procesului derestructurare a companiei, 2.392 de angajați optând individual pentrudisponibilizarea colectivă.

Etapa finalizată face parte din procesul de restructurare a Poştei Române, ce are caobiectiv pe termen scurt restabilirea echilibrului între volumul de prestaţiipoştale şi numărul de angajaţi ai companiei, asigurând astfel premiselecreşterii competitivităţii Poştei Române pe piaţa serviciilor poştale, piaţăliberalizată începând cu luna ianuarie 2013.

În perioada 18 - 23 august 2013, un număr de 2.392 de angajaţi ai companiei auoptat individual, în scris,  pentru disponibilizarea colectivă.

În conformitate cu calendarul procesului de restructurare a Poştei Române, înperioada 28 - 31  august 2013 va avea loc testarea profesională a angajaţilor, având ca obiectiv selectarea personalului,pe baza cunoştinţelor specifice posturilor ocupate.

La finalul procesului de restructurare, din cadrul Poştei Române vor fidisponibilizaţi în total 3.650 de angajaţi, pe baza procedurii şi a setului decriterii stabilite de conducerea companiei, de comun acord cu Sindicatul Lucrătorilor Poştali din România.

Echipa de management a Poştei Române are ca obiective principale creştereaveniturilor, reducerea cheltuielilor şi consolidarea poziţiei de lider pe piaţăa companiei, în contextul liberalizării totale a pieţei serviciilor poştaleîncepând cu data de 1 ianuarie 2013.

PoştaRomână este lider pe piaţa serviciilor poştale în România, are o cifră deafaceri anuală de peste 1,2 miliarde lei şi operează printr-o reţea de peste5.600 de oficii poştale cu acoperire naţională. Anual sunt procesate sute demilioane de trimiteri poştale şi sunt distribuite către 5.000.000 debeneficiari drepturi băneşti aferente sistemului public de pensii, al asigurărilor sociale de stat, IOVR, agricultori şi pensii militare.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest