Write a comment

Consilierii medieseni au aprobat proiectul de hotarare privind acordarea de facilitati fiscale pentru anul 2013 Parcului Industrial Automecanica.

Potrivit legislaţiei în vigoare, se stabileşte limita ajutorului de stat pentru acest an, în conformitate cu schema ajutorului de stat regional acordat pentru investiţiile realizate în parcurile industriale, prin Ordinul 296 din 18 septembrie 2007 al Ministerului Internelor şi Reformei Administrative.

Ajutorul de stat reprezintă scutirea de la plata impozitului pe clădiri şi teren, în sumă totală de 775.689 lei, din care impozit pe clădiri 737.555 lei şi impozit pe teren 18.131 lei, membrilor asocierii consituite între Societatea Comercială "Automecanica " SA. şi Societatea Comecială "Automecanica Parc Industrial"  SRL.

Parcul industrial de la Mediaş dispune de 53.000 mp hale de productie - din care 30% sunt hale de productie executate in ultimii 3 ani, iar restul au suferit modificari majore in ultimii 5 ani, 1.650 mp spatii pentru birouri, reţea proprie de furnizare a utilitatiilor, retea de drumuri interne asfaltate, platforme betonate – pentru stocarea de materii prime necesare activitatilor de productie din incinta parcului.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest