CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

Cursele interne facute de TAROM, de la Bucuresti la Sibiu, ar putea sa nu dipara.

Potrivit vicepresedintelui CJ Sibiu, s-a discutat cu oficialii TAROM modificarea orarului de zboruri, astfel incat cursele sa nu mai fie ori foarte matinale, ori tarzii.

Numarul mic de pasageri i-a facut pe cei de la TAROM sa isi doreasca sa renunte la cursa interna, de la Bucuresti la Sibiu. Pentru a nu pierde inca un zbor de pe Aeroportul Sibiu, s-a ajuns la concluzia ca modificarea orarului ar putea sa aduca profit companiei aeriene, mai ales daca incearca sa lege zborurile de la Sibiu la Bucuresti de alte zboruri de la aeroporturile bucurestene.

“Am vazut acea decizie a lor, nu este vorba doar de Sibiu este vorba de mai multe orase si nu stiu daca a rsmas decizia definitiva. TAROM-ul, din pacate, a spus ca nu mai opereaza din cauza performantei economice. Veneau cu 20,25 de pasageri pe cursa. Noi am avut niste solicitari pentru schimbarea orarului, pentru ca plecarile si sosirile la Sibiu sunt nepotrivite. Ora de plecare este foarte matinala si ora de sosire este foarte tarzie”, a spus, in cadrul conferintei de presa, vicepresedintele CJ Sibiu, Ioan Banciu.

TAROM are la Sibiu, in prezent, trei zboruri pe saptamana, miercurea, joia si duminica, de la Bucuresti spre Sibiu, ora de aterizare fiind 22.45.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest