Write a comment

RESTAURANT

Restaurantele și cafenelele își reiau activitatea în INTERIOR, în intervalul 06:00-24:00.

 Se deschid restaurantele și cafenelele din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare, doar pentru clienții cazați în hotel.

 Se reia organizarea evenimentelor private, a cursurilor de instruire/ workshopuri pentru adulți, inclusiv cele pentru implementarea proiectelor finanțate din fonduri europene, cu un număr de participanți de maximum 50 de persoane în interior și de maximum 100 de persoane în exterior.

 Se pot organiza activități în interiorul instituțiilor muzeale, a bibliotecilor, librăriilor, cinematografelor, studiourilor de producție de film și audiovizual, a instituțiilor de spectacole și/sau concerte, școlilor populare, de artă și de meserii, fără a depăși 50 % din capacitatea maximă a spațiului.

 Se pot organiza și desfășura în aer liber spectacole, concerte, festivaluri publice și private sau alte evenimente culturale numai cu participarea a cel mult 500 de spectatori cu locuri pe scaune, aflate la distanță de minimum 2 metri unul față de celălalt, precum și cu purtarea măștii de protecție.

 

ATENȚIE: Aceste decizii au fost luate la nivelul Comitetului Naţional pentru Situații de Urgență prin HOTĂRÂREA nr. 43 din 27.08.2020 și sunt valabile doar dacă incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mică sau egală de 1,5/1.000 de locuitori.

 

 

sursa foto: Facebook

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest