Write a comment

WIZZH

***O FUNCȚIE UȘOR DE FOLOSIT A SITE-ULUI PENTRU VERIFICAREA RUTELOR OPERAȚIONALE ȘI A REGULILOR DE CĂLĂTORIE DIN REȚEAUA WIZZ

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere și cea mai ecologică* din Europa, a lansat astăzi Harta pentru planificarea călătoriilor, un instrument de căutare nou și actualizat permanent, conceput pentru a ajuta pasagerii să stabilească către ce destinații din rețeaua WIZZ pot zbura în momentul căutării și să îi informeze cu privire la restricțiile de călătorie cauzate de pandemia de coronavirus.

IMPORTANT: În această perioadă incertă pasagerii se pot baza pe Harta Wizz Air de planificare a călătoriei pentru a verifica rutele operaționale și regulile de călătorie relevante folosind un sistem cu coduri de culori. Pentru a folosi harta, pasagerii trebuie doar să selecteze aeroportul de plecare dorit și apoi să aleagă oricare dintre destinațiile disponibile din rețeaua WIZZ.

Țările și aeroporturile sunt codificate pe culori în funcție de restricții – verde înseamnă că nu există restricții pentru a intra în țară pe calea aerului; galben înseamnă că există restricții parțiale (test / carantină / izolare) pentru a intra în țară prin aer; roșu înseamnă că există interdicție totală sau parțială de a intra în țară prin transport aerian.

Pentru informații suplimentare cu privire la reglementările de călătorie, pasagerii pot selecta anumite rute care îi vor direcționa către o pagină de informații de călătorie specifice fiecărei țări, care include linkuri relevante către site-urile guvernamentale, pagini de călătorie utile și orice formulare obligatorii ce trebuie completate înainte de plecare.

Potrivit informațiilor din partea companiei, harta planificării călătoriilor este actualizată zilnic la ora 18:00 CET, dar Wizz Air recomandă pasagerilor să verifice cât mai bine condițiile de îmbarcare înainte de plecare, deoarece acestea ar putea fi supuse modificărilor zilnice, iar compania aeriană își încurajează întotdeauna pasagerii să cumpere WIZZ Flex pentru a scăpa de griji. Prin adăugarea WIZZ Flex la o rezervare pasagerii pot fi siguri că, în cazul în care circumstanțele se schimbă, sau pur și simplu doresc să călătorească la o dată diferită sau la o altă destinație, pot modifica rezervarea pentru orice zbor WIZZ la alegere.

Zsuzsa Poos, Chief Customer & Marketing Officer la Wizz Air, a declarat: „Căutăm întotdeauna să îmbunătățim experiența clienților pe parcursul călătoriei, precum și pe site-ul nostru, iar acest nou instrument de căutare va ajuta pasagerii să vadă unde pot și unde nu pot călători. Credem că Harta planificării călătoriilor va reduce grijile pasagerilor cu privire la călătorii în aceste vremuri incerte deoarece îi menține la curent cu ultimele informații de călătorie, astfel încât pasagerii să poată descoperi în continuare destinații noi și interesante din rețeaua WIZZ. Scopul nostru este simplu, să îmbunătățim viețile oamenilor prin călătorii la prețuri accesibile, iar Harta planificării călătoriei este încă un alt mod prin care îndeplinim această promisiune pentru clienții noștri. ”

 

 

Despre Wizz Air

Wizz Air este compania aeriană cu cea mai rapidă creștere și cea mai ecologică din Europa și operează o flotă de 132 de aeronave Airbus A320 și A321. O echipă de profesionişti în aviaţie asigură servicii superioare şi tarife foarte scăzute, ceea ce face ca Wizz Air să fie alegerea preferată a 40 de milioane de pasageri în anul financiar F20, care s-a încheiat pe 31 martie 2020. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ. Compania a fost numită recent una dintre cele mai sigure zece companii aeriene din lume de către airlineratings.com, singura agenție mondială de siguranță și rating de produse, iar în 2020 – „Compania aeriană a anului" de către Air Transport Awards, cele mai dorite premii internaționale pe care le pot primii profesioniștii sau companiile, premii ce recunosc persoanele și companiile care s-au remarcat prin rezultate extraordinare, inovații și servicii superioare.

 

 

*Emisiile de dioxid de carbon Wizz Air au fost cele mai scăzute din rândul companiilor aeriene europene în ultimele 12 luni, până în aprilie 2020 (57,2 gr / km / pasager).

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest