Write a comment

OCTANo

Compania Octano Downstream, parte a grupului de firme Bulrom Gas, a deschis azi, la Avrig, cea de-a doua stație OCTANO din județul Sibiu.

"Oferim servicii de alimentare cu combustibili - benzină, motorină, GPL și electric, dar și servicii conexe, precum cafenea si zonă gastro cu terasă, spălătorie auto self-service și magazin cu program non-stop. Îi invităm atât pe locuitorii din zonă, cât și pe cei care tranzitează zona, să ne viziteze și să beneficieze de serviciile noastre. Datorită angajamentului pentru dezvoltarea comunităților în care activăm, acordăm o atenție deosebită fidelizării clienților și sprijinirii micilor întreprinzător din această zonă. Astfel, avem dotări specifice, precum pompa de motorină cu debit mărit, dar și carduri de fidelitate și facilități de plată pentru persoane fizice sau flote de orice dimensiuni.

Nu în ultimul rând, încercăm să cunoaștem și problemele comunității și, dacă ne putem implica, o facem. De curând, am reușit să contribuim și noi la dotarea laboratorului de informatică de la Liceul Gheorghe Lazăr din Avrig cu calculatoare noi”, a ărecizat, la inaugurarea stației, Grigore Guzun, directorul general al companiei Octano Downstream.

"Această investiție este un exemplu de bună colaborare între autoritățile locale și investitorii privati pentru o dezvoltare economică durabilă, benefică, atât pentru mediul de afaceri, cât și pentru comunitatea locală.

Mediul de afaceri se bazează pe relațiile permanente dintre oameni. Contactul cu comunitățile locale, atât în viața de zi cu zi, cât și în managementul de afaceri, este necesar și chiar vital.

Pe de-o parte, aceste investiții crează oportunități, locuri de muncă, servicii de bună calitate și în final, toate acestea duc la un nivel ridicat de trai în comunitatea locală.

Pe de altă parte, activitățile lor, depind de condițiile favorabile pe care le găsesc în cadrul comunității iar autoritățile locale au un rol important în crearea condițiilor favorabile pentru dezvoltarea afacerilor de succes și crearea de locuri de muncă. Astfel, succesul depinde de parteneriatul dintre autoritatea locală, afacere și interesele comunității locale.

O primă dovadă de responsabilitate socială este sponsorizarea oferită Liceului Teoretic "Gheorghe Lazăr" Avrig, constând în 10 calculatoare complet echipate, cu care va fi dotat laboratorul de informatică al școlii", a declarat și primarul Adrian David, prezent la inaugurarea primei benzinării din orașul Avrig.

 

 

Octano este o companie a grupului Bulrom Gas, unul din top cinci cei mai mari distribuitori independenți de gaz petrolier lichefiat din România, și a fost înființată în 2017.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest