CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

Acțiunile întreprinse pentru reașezarea băncii pe principii de business moderne, aliniate cu practicile din sistem, dau rezultate, astfel că EximBank înregistrează o dinamizare a activității comerciale, iar acest lucru creează premisele pentru ca banca să încheie și acest an cu un rezultat pozitiv, chiar în condițiile unui mediu economic încă dificil, a afirmat Traian Halalai, președintele EximBank, la o întâlnire cu mediul de afaceri din județul Sibiu.

“Trendul ascendent pe care au evoluat investițiile străine în zonă, poziționarea Sibiului pe Coridorul 4 Pan European Constanța –Nădlac, existența și funcționalitatea infrastructurii inclusiv aeriene – sunt doar câteva atuuri ale acestei zone pe care ne-am propus să le fructificăm și noi. Am derulat deja câteva acțiuni în sensul dinamizării activității agenției din orașul dumneavoastră, am întărit echipa, am regândit fluxurile pe partea comercială implementând un nou concept organizatoric cu directori regionali care coordonează vânzările la nivel național, și nu în cele din urmă, am lucrat la relaxarea procedurilor de lucru”, le-a spus Traian Halalai investitorilor prezenți la eveniment.

La întâlnirea de la Sibiu, care face parte dintr-o caravană mai amplă de interacțiuni directe cu oamenii de afaceri locali, au participat peste 50 de manageri ai companiilor din regiune  - precum Compa, Boromir, BMB Kabeltechnik SRL, Caucho Metal Productos, Matec-CNC Technik, Sutech, Sinecon, DN Agrar Grup, IPEC Alba, Hultafors Umi SRL sau Bantut.

EximBank a mai organizat o sesiune de lucru și cu reprezentanții băncilor comerciale din Sibiu unde a fost punctat, printre altele, faptul că “EximBank  deține în portofoliu produse complementare celor oferite de băncile comerciale, în special facilități care pot contribui la reducerea riscurilor asociate activității de creditare pentru segmentul corporate , cum ar fi produsele de garantare și cele de asigurare”.

EximBank este o bancă specializată care susţine mediul de afaceri românesc prin produse specifice de finanţare, garantare şi asigurare. EximBank este partenerul întreprinzătorilor care îşi dezvoltă afacerile şi care au găsit în banca noastră atât încredere, cât şi susţinere din punct de vedere financiar.

EximBank este o instituție specializată al cărei portofoliu de produse, axat pe cele trei direcții de acțiune - finanțare, garantare și asigurare, permite băncii să susțină activitatea și dezvoltarea exportatorilor, a IMM-urilor și a companiilor ce derulează proiecte în domenii prioritare pentru dezvoltarea economiei, în special a celor ce contribuie la absorbția de fonduri europene.

Banca deține o rețea de 16 unități - București, Bacău, Brașov, Buzău, Cluj, Constanța, Craiova, Deva, Galați, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, Timișoara, Sibiu și Târgu Mureș - iar companiile pot obține informații suplimentare prin intermediul site-ului www.eximbank.ro sau accesând adresa de email informațAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest