Write a comment

THANKYOU

Loialitatea abonaților Orange și alegerea acestora de a deveni digitali, într-o perioadă în care adoptarea soluțiilor online contribuie la siguranţa fiecăruia, sunt răsplătite prin programul Orange Thank You.

Potrivit unui comunicat oficial, abonaţii primesc puncte Thank You pentru o serie de acțiuni online în My Orange sau Orange Money și la cumpărături din magazinul online Orange.

 

Puncte Thank You pentru activitatea online

De acum, abonaţii se bucură de 20% puncte Thank You din valoarea facturii Orange la plata prin My Orange sau Orange Money. În plus, aceştia primesc 20 de puncte Thank You pentru fiecare reîncărcare a unei cartele PrePay, cu minimum 6 euro credit, prin aplicația My Orange. Astfel, ei pot acumula până la 60 de puncte Thank You suplimentare, lunar, pentru că aleg să reîncarce fie prin aplicația My Orange din Google Play sau App Store, fie prin varianta web My Orange de pe desktop sau mobil.

IMPORTANT: Clienții care au carduri Orange Money sunt răsplătiţi cu extra puncte Thank You în cadrul programului Orange Thank You. Astfel, cei care deţin un card activ de debit Platinum primesc 2 puncte Thank You pentru fiecare tranzacţie eligibilă, în timp ce clienţii care au carduri Orange Money Classic sunt recompensaţi cu un 1 punct Thank You pentru fiecare tranzacţie eligibilă.

Așa cum transmit reprezentanții companiei, punctele Orange Thank You acumulate pot fi utilizate sub formă de reduceri la achiziționarea de produse din orice magazin Orange. Atunci când clienții aleg să cumpere din magazinul online Orange un telefon cu prelungirea abonamentului pe 24 de luni, valoarea punctelor Thank you se triplează, iar reducerile devin cu atât mai mari.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest