CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

In 9 noiembrie, Sibiu Shopping Center organizeaza noaptea preturilor mici, cu reduceri de peste 50%, vouchere pentru cumparaturi, cocktaiuluri gratuite si multe alte surprize, inclusiv concursuri moderate de Buzdugan si Morar.

Programul va incepe la ora 18.00, cu o prezentare de moda. In seara respectiva este organizat si un concert de muzica, publicul avand ocazia sa-i vada live pe cei de la Vama si pe Andreea Balan.

”Pregătiți-vă să fiți luați prin surprindere de Buzdugan și Morar care vor modera concursuri neașteptate cu premii instant oferite de: Escudo, Yves Rocher, Eta2U, Zoomania, Deichmann, Poema, Reserved, Kitchen Shop, Iunia, Carrefour, Musse, Nobila Casa și Belmondo. Promoțiile tentante și reducerile de peste 50% vor fi in parcul comercial de la ora 18:00 până la ora 01.00. Mai mult, primele 500 de persoane care achiziționează produse în valoare de minim 200 lei pe un singur bon de casa, din orice magazin, vor primi câte un voucher de cumpărături în valoare de 50 lei”, spun organizatorii.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest