Write a comment

 ENN

Confirmat oficial: Hidroelectrica a anunțat azi că va reduce prețul la energia electrică. Facturi mai mici la energia electrică!

„Îi felicit pe cei de la Hidroelectrica care au făcut un nou pas, se manifestă activ pe piața de furnizare și au venit cu o ofertă bună pentru români. Odată cu liberalizarea pieței de energie, de la 1 ianuarie 2021, pentru energia activă livrată consumatorilor casnici prețul se va reduce de la 0,255 de lei/kWh, la 0,245 lei/kWh în primul semestru al anului viitor. Clienții au garanția că prețurile sunt fixe și beneficiază în continuare de termene de plată relaxate – 45 de zile de la emiterea facturii. Acțiunea este ca urmare a strategiei companiei de a-și crește numărul de clienți pe zona de furnizare odată cu liberalizarea completă a pieței de energie.

Da, facturi mai mici pentru români! Îi îndemn pe români să verifice cu atenție și dacă este cazul să schimbe furnizorul de energie electrică, pentru ca toți să înțeleagă că nu pot păstra un monopol al prețurilor mari”.

Informația a fost transmisă luni, 14 decembrie, de ministrul Virgil Popescu.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest