CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

 PREMIIIShopping

În perioada 15 ianuarie – 11 februarie, clienții Shopping City Sibiu se pot bucura de reduceri de până la 70 % la colecțiile de iarnă din magazinele preferate. În plus, cumpărăturile de sezon le vor aduce premii instant zilnice, în cadrul campaniei Magia distracției de iarnă, și ocazia de a participa la tombola în urma căreia pot câștiga unul din cele 5 carduri-cadou în valoare de 500 de lei fiecare.

La Shopping City Sibiu te bucuri de super reduceri de până la 70%, te distrezi în zona special amenajată și câștigi premii instant

ATENȚIE: La Shopping City Sibiu a început sezonul reducerilor de iarnă, cea mai așteptată perioadă promoțională a anului, astfel că, până pe 11 februarie, magazinele preferate de modă, frumusețe, sport, IT&C, jucării, home & deco și multe altele își așteaptă vizitatorii cu promoții, oferte speciale și discounturi de până la 70%.

În plus, în perioada 15 ianuarie – 7 februarie, cumpărăturile de minimum 150 de lei efectuate pe 1 bon fiscal îi înscriu pe clienți într-un joc interactiv (într-un decor de poveste de iarnă amenajat lângă Info Point) unde pot câștiga premii instant: carduri cadou de 20 lei și 30 lei, vouchere de 20 lei la Nobila Casa, vouchere Cafea Tucano, pachet mănuși și încălzitor de maini KIK, emoji Noriel și jucării de pluș Frozen II: Anna, Elsa, Olaf și Sven.

 

De asemenea, cumpărăturile din această perioadă îi înscriu și în tombola pentru unul din cele 5 carduri-cadou în valoare de 500 de lei fiecare.

 

Măsuri sporite de protecție în mall

 

Shopping City Sibiu controlează traficul respectând recomandările autorităților: masca de protecție este obligatoriu a fi purtată de către toți angajații și clienții, iar centrul comercial a implementat un sistem pentru verificarea temperaturii la intrare și asigură distanțarea socială de minimum 2 metri, pentru un shopping responsabil și în siguranță. De asemenea, Shopping City Sibiu garantează distanțarea prin asigurarea în medie a unui perimetru de 20 mp pentru o singură persoană, la nivel de centru comercial, mai ales pentru a evita crearea de aglomerări în zonele de trafic intens cum ar fi: lifturi, scări rulante, zonă food-court, cozi la bancomate, intrări în mall. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat și schimbat o dată la trei ore, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

 

 

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest