Write a comment

Aeroportul Sibiu va avea un numar mai mare de curse, incapand cu luna aprilie. Actualele companii care au curse si la Sibiu isi vor suplimenta zborurile.

Tarom va avea trei zile pe saptamana in care aeronavele vor decola si ateriza spre Bucuresti si dinspre Bucuresti. Compania Austrian Airlines va avea curse 7 zile din 7.

"Compania TAROM va opera dupa urmatorul program cursa Sibiu – Bucuresti, cu plecari in zilele de luni, joi si vineri, si cursa Bucuresti - Sibiu, in zilele de duminica, miercuri si joi. Compania Blue Air isi va optimiza cursele, punand la dispozitie intreaga capacitate a avionului pe relatia Sibiu - Stuttgart. Compania Austrian Airlines va opera 7 zile din 7, introducand o cursa suplimentara sambata, pe relatia Viena – Sibiu – Viena. Compania Lufthansa va introduce o cursa suplimentara in fiecare zi", declara reprezentantii Consiliului Judetean Sibiu.

Astfel, numarul curselor care vin si pleaca de pe Aeroportul Sibiu ajunge la 78 pe saptamana.

Tariful actual este de 7,7 euro pe persoana, de 3 ori mai mic decat tariful practicat in urma cu 3 ani pe Aeroportul International din Sibiu.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest