CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

Eon

  • Karsten Wildberger a decis să dea curs unei noi provocări

Grupul E.ON a luat act de informarea primită de la Ceconomy AG referitoare la numirea anticipată a lui Karsten Wildberger în funcția de președinte al Consiliului de Administrație.

În această privință, președintele Consiliului de Supraveghere al E.ON SE, Karl-Ludwig Kley, afirmă: „Ne pare foarte rău că dl. Karsten Wildberger a decis să dea curs unei noi provocări după cinci ani de prezență în Consiliul de Administrație al E.ON. Din 2016, el a adus o contribuție decisivă la dezvoltarea ulterioară a grupului. Cu experiența sa din afara industriei energetice, a contribuit la transformarea E.ON într-o companie în care clientul este în centrul tuturor preocupărilor sale. Deși regretăm decizia sa, ne bucurăm pentru el pentru că a făcut un nou pas și îi dorim succes în continuare în noul său rol", a spus Kley.

Sub conducerea lui Karsten Wildberger, compania a reușit să facă față multor provocări majore, de exemplu, schimbarea cu succes a activității din Marea Britanie, care a fost atât de importantă pentru E.ON. În Marea Britanie și Germania, câteva milioane de clienți pe parte de energie electrică au fost migrați către platforme digitale noi, orientate spre viitor. Wildberger a jucat, de asemenea, un rol major în creșterea remarcabilă a business-ului în zona de infrastructură de energie distribuită și sustenabilă pentru orașe și clienți industriali, zona aferentă consumatorilor casnici fiind extinsă pentru a deveni astfel liderul pieței europene în doar câțiva ani. În plus, sub conducerea Wildberger, E.ON s-a transformat într-o companie de energie digitală.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest