CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

Telekkk

Telekom lanseaza astazi proiectul Futureproof pentru a sprijini Generatia Z  in explorarea viitoarelor oportunitati de cariera.

In Europa, mai mult de 1 din 2 tineri din Generatia Z este ingrijorat pentru viitorul sau, care a fost influentat puternic de pandemia de Coronavirus. Proiectul Futureproof, lansat in 10 tari ale Grupului Deutsche Telekom, printre care si in Romania, isi propune sa sustina Generatia Z si sa valorifice puterea instrumentelor digitale pentru a ajuta generatia viitoare in drumul catre un viitor de succes. Este o platforma de sprijin care a fost dezvoltata pentru a demonstra potentialul urias al Generatiei Z si pentru a-i inspira pe tineri sa identifice oportunitati pentru viitoarele cariere, dar si sa descopere abilitati pe care ei nu le-au valorificat inca.

Proiectul Futureproof a fost dezvoltat in parteneriat cu personalitati din randul Generatiei Z, dar si cu un grup de experti in HR. Acesta are drept scop conectarea utilizatorilor si oferirea unui acces facil la o serie de materiale inspirationale si instrumente pentru descoperirea abilitatilor necesare in conturarea viitoarei cariere. Proiectul este sustinut de Billie Eilish, castigatoarea a sapte premii GRAMMY.

In centrul Proiectului Futureproof se afla un instrument digital (https://futurefeed.telekom.com/ro-RO) cu acces gratuit care ajuta Generatia Z sa inteleaga mai bine abilitatile si modul in care acestea sunt conectate la oportunitatile viitoare de cariera. Platforma foloseste modelul RIASEC (personalitate vocationala) pentru a-i inspira pe tinerii utilizatori sa identifice oportunitati viitoare pentru cariera lor. Instrumentul ii ajuta pe tineri sa inteleaga cum pasiunile, abilitatile, talentele si personalitatea lor contribuie fundamental la formarea lor profesionala si in alegerea celei mai bune modalitati de a folosi aceste atribute personale in carierele lor viitoare.

Mai multe informatii sunt disponibile aici: www.telekom.com/projectfutureproof

Platforma online Futureproof dedicata tinerilor este disponibila aici: futurefeed.telekom.com/ro-RO

Vizionati video-ul campaniei aici: https://youtu.be/NlHcgih86GI

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest