CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment


Creşterea rapidã a reţelei de magazine Bossini continuã prin deschiderea   unui nou magazin, în Shopping City Sibiu.  Urmeazã Bucureşti, Râmnicu Vâlcea şi Baia-Mare.

 

Extinderea fulminantã a brandului Bossini, prin deschiderea magazinului din Sibiu, îl face sã îşi consolideze poziţia pe piaţa din Transilvania, pregãtindu-se astfel de o intrare în forţã şi pe piaţa retailului de fashion din Bucureşti. Intrat pe piaţa din Romania încã din 2007, reţeaua de magazine Bossini este prezentã în marile centre comerciale din Transilvania precum Cluj, Alba Iulia, Bistriţa, Deva, Satu Mare, Târgu Mureș și Zalãu

În 2013, Bossini a deschis 3 noi magazine, a extins suprafaţa comercialã a magazinelor din Alba Iulia şi Bistriţa şi se pregãteşte acum de Baia Mare, Râmnicu Vâlcea şi Bucureşti. Aşadar, deschiderea magazinului din Shopping City Sibiu este o confirmare a succesului brandului Bossini în zona Transilvaniei, dar şi un pas mai aproape de capitalã.

„Un adevãrat oraş european şi centru cultural al ţãrii, Sibiu a devenit în ultima vreme şi un pol al fashionului european din care Bossini nu putea sã lipseascã. Sibiul a fost un pas important în extinderea reţelei noastre de magazine, care vizeazã acum şi celelalte regiuni ale ţãrii . Succesul brandului nostru stã în satisfacţia clienţilor; de aceea încercãm sã ajungem cât mai aproape de ei şi sã le oferim produse de calitate” Sama Shakhshir, marketing manager Bossini Romania.

Deşi un brand de prestigiu, Bossini acordă o deosebită atenţie preţurilor care se pliază pe buzunarul fiecăruia. Aşadar,  deschiderea magazinului Bossini din Sibiu aduce reduceri de până la 50% la articolele vestimentare din magazinul din Shopping City.

„Ne bucurãm cã ne aflãm acum mai aproape de sibieni şi cã le putem oferi acestora ultimele tendinţe în materie de fashion prin preţurile avantajoase şi produsele de calitate, marca Bossini. Mai mult, îi invităm pe toţi sibienii în magazinul din Shopping City Sibiu să aleagã cadourile pentru Moş şi sã se bucure de promoţiile pentru perioada sărbătorilor de iarnă!”, a spus Sama Shakhshir.

Bossini este un retailer de renume al fashionului internaţional, fãcând parte dintr-un lanţ de francize extins la nivel mondial. Bosssini s-a impus ca un nume important al industriei de modă şi fashion încã din 1987, anul deschiderii primului magazin ajungând sã fie prezent în diverse de ţãri de pe întreg mapamondul (din Malta, Cipru, Egipt, Dubai, Rusia până în Republica Dominicană, Venezuela sau Malaysia). Bossini oferă o gamă completă de produse vestimentare, casual şi smart casual, destinate atât femeilor, bărbaţilor, cât şi copiilor. Hainele sunt concepute astfel încât să se potrivească perfect nevoilor şi exigenţelor celor mai rafinate gusturi în materie de modă.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest