CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment


Prima cursa noua de pe Aeroportul International Sibiu, spre Londra, va avea loc pe 14 iunie. Potrivit oficialilor companiei aeriene, bilete se pot cumpara incepand de astazi, pretul acestora plecand de la 179 de lei. Contractul intre Wizzair si Aeroportul International Sibiu, pentru cursa Sibiu-Londra, este de cel putin cinci ani.

Astfel, sibienii care vor vrea sa plece catre Londra vor putea zbura cu Wizz Air de la jumatatea lunii iunie. Pentru inceput, vor exista doua curse spre Londra.

"Ruta sibiu-Londra va incepe in 14 iunie. Biletele sunt in vanzare deja iar pretul unuia este de 179 de lei. Acesta este cel mai mic acum. Vom avea bilete la 200 de lei. Vom avea doua zboruri pe saptamana, la inceput, unul martea, celalalt sambata. Daca traficul va creste, atunci vom inmulti si zborurile spre Londra", a declarat directorul comercial al Wizz Air, Gyorgy Abran.

Cursele spre Londra , de la Sibiu, vor avea plecarea la ora 22.20, in timpul verii, dupa care, din toamna, plecarea va fi la 12.50 iar ora de intoarcere, la Sibiu, este 21.50.

Oficialii Wizz Air spun ca exista posibilitatea ca numarul destinatiilor zborurilor operate de companie, de pe Aeroportul Sibiu, sa creasca.

"Evaluam oportunitati de noi rute si viteza de dezvoltarea va depinde de cat de bine va merge prima ruta. Dupa exemplele de la Bucuresti si Craoiva, sigur vom dezvolta si la Sibiu", a mai adaugat Gyorgy Abran.

Wizz Air este cea mai mare companie low-cost din Europa Centrala si de Est. Ea detine 45 de aeronave AirbusA320 de la 19 baze, peste 300 de rute facand legatura cu 90 de destinatii din 35 de tari.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest