CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

Primele curse Wizz Air, de la Londra la Sibiu si de la Sibiu la Londra, au fost aprope pline. Peste 300 de oameni au zburat de la Londra la Sibiu si de la Sibiu la Londra aseara. Cursele Londra-Sibiu, Sibiu-Londra vor avea loc de trei ori pe saptamana, martea, joia si sambata.

Cursa operată de Wizz Air, cea mai mare companie low-cost din Europa Centrală şi de Est, a aterizat oficial la Sibiu de la Londra Luton, pentru prima dată aseară, 14 iunie, la ora 21:50, având un număr de 162 pasageri la bord. Alti 152 de pasageri s-au imbarcat spre Londra aseara.

Sibiul a devenit astfel cel de-al 7-lea aeroport Wizz Air din România.

”Urez bun venit Companiei WIZZ AIR pe Aeroportul Internaţional Sibiu, cu ocazia primei aterizări pe care o aeronavă a acestei companii a realizat-o la noi. Am credinţa că acest pas este primul dintr-o serie ce va sta la baza unui parteneriat solid şi de lungă durată şi care va asigura conectarea aeroportului cu un număr cât mai mare de destinaţii europene şi nu numai", spune Marius Ioan Gîrdea, directorul general al Aeroprtului Internațional Sibiu.

”Sunt foarte fericită să mă aflu aici în această seară şi să urez bun venit primului zbor Wizz Air din Londra. Datorită tarifelor noastre accesibile şi serviciilor de foarte bună calitate oferite, Londra este acum mai aproape de Sibiu şi de judeţele învecinate. Profit de această oportunitate să vă invit pe toţi la bordul avioanelor noastre Wizz Air”, a declarat Bernadett Kiss, Ambasador Wizz Air.

„Îi felicit pe toţi cei care au muncit pentru deschiderea acestei curse, materializând în acest fel dorinţa sibienilor. Această nouă cursă reprezintă un început, după procesul de modernizare al aeroportului și după obţinerea ajutorului de stat pentru opt noi destinaţii. Asistăm la inaugurarea primei destinaţii, Londra, prin Compania Wizz Air, un pas important pentru dezvoltarea legăturilor economice şi turistice ale judeţului Sibiu cu Marea Britanie. Urmează ca în scurt timp să putem calători şi spre alte destinaţii din Europa”, a declarat Ioan Cindrea, președintele Consiliului Județean Sibiu.

Mai mult, lansat iniţial cu două frecvenţe pe săptămână, la numai două luni de la anunţul oficial de deschidere, o a treia frecvenţă a fost introdusă în orarul de zboruri al companiei.

Astfel, de la Londra spre Sibiu se va zbura in fiecare mari, joi si sambata, de la ora 16.55, ora Marii Britanii, iar de la Sibiu spre Londra de la 22.20.

Un zbor porneşte de la preţul de 129 de lei, un singur zbor cu toate taxele incluse şi un bagaj de mână mic, fără a include serviciile adiţionale.
Biletele pentru zborul Sibiu – Londra Luton pot fi rezervate pe wizzair.com.

Zborul Sibiu — Londra (Luton) va fi efectuat cu aeronave Airbus A320, cu 180 de locuri, durata călătoriei este de 2 ore și 10 minute, cu plecare din Sibiu la ora 22,20 în perioada de vară.

 GALERIE FOTO.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest