CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

Cu toții ne dorim ca pe durata somnului să ne odihnim, să ne relaxăm iar corpul nostru să-și refacă resursele fiziologice de care are nevoie pe perioada zilei. Indiferent dacă deținem o saltea uzată sau dorim să maximizăm confortul din timpul somnului prin achiziționarea unei saltele noi, trebuie să încercați  noile saltele din burete „Conforta”.

 

Șapte tipuri de saltele, ortopedice sau cu memorie, perne și toppere, realizate de specialiști pentru a crește numărul orelor de somn odihnitor, sunt acum disponibile în Showroom-ul “Conforta” din Zona Industrială Est, str. Gării nr. 13, la ieșirea din Sibiu spre Agnita. Mai multe detalii despre gama completă de produse  pe www.conforta.net 

Avantajele noilor saltele Conforta 

Saltele din spumă poliuretanică “Conforta” au un dublu avantaj, fiind atât ortopedice cât și ultra confortabile. Față de clasicele saltele pe arcuri, saltelele din burete susțin și distribuie presiunea corpului punct cu punct pe suprafața, relaxând coloana vertebrală și detensionând corpul în timpul somnului. Acest sistem de dispunere egală a greutății corpului, favorizează o corectă circulație a sângelui în timpul somnului. 

Printre avantaje se mai numără faptul că saltele Conforta se adaptează la temperatura corpului, permit circulația aerului și asigură eliminarea umidității, având reale proprietăți antibacteriene. De asemenea, datorita echilibrului perfect între densitate, duritate și elasticitate, saltelele „Conforta” ajută la minimizarea mișcărilor în timpul nopții, favorizând perioade mai lungi de somn netulburat. 

Personalizează-ți somnul! 

Pentru că ne dorim să beneficiezi la maxim de calitățile reale ale saltelelor Conforta, îți oferim posibilitatea de a-ti personaliza somnul si de a avea salteaua la dimensiunile potrivite patului tău, cu zone de confort suplimentare, în funcție de preferințele tale. 

În cazul în care nu ești mulțumit de alegerea făcută, salteaua poate fi returnată în perioada de testare de 30 de zile. 

Și nu uita: saltelele Conforta se livrează gratuit pe raza județului Sibiu! 

Instrucțiuni de folosire îndelungată a saltelelor Conforta 

• Întoarce salteaua o dată la 3 luni de pe o parte pe alta

• Aerisește zilnic camera pentru a permite și saltelei să se aerisească

• Alege o somieră corespunzătoare pentru creșterea confortului și mărirea duratei de utilizare a saltelei

• Aplică un detergent pentru curățare uscată și curăță zona cu apă rece pentru înlăturarea petelor

• Nu utiliza produse de curățare lichide pe salteaua ta. Unele dintre aceste substanțe o pot deteriora ireversibil

• Evită umezirea saltelei! Protejează salteaua de apă sau alte lichide cu o protecție de saltea impermeabilă

• Saltelele Conforta nu sunt comprimate. Materialele folosite sunt de cea mai bună calitate, iar spuma folosită în confecționarea saltelor Conforta nu poate fi comprimată. Evită achiziția unei saltele comprimate. Comprimarea afectează calitatea saltelei. Orice saltea rulată pentru a ocupa mai putin spațiu de depozitare sau pentru reducerea cheltuielilor de transport, își pierde semnificativ din calitățile sale. 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest