Write a comment

Un teren de golf va fi construit la Cisnadie din fonduri oferite de ADR Centru. Potrivit oficialilor ADR Centru, acesta se va intinde pe aproximativ 80 de hectare.

Pe langa terenul de golf, intre Cisnadie si Cisnadioara se va construe si o noua pensiune. Cele doua investitii vor crea si locuri de munca noi pentru sibienii din zona.

Doua proiecte localizate in judetul Sibiu, respectiv in Cisnadie si Cisnadioara, au solicitat un buget de peste 14 milioane lei fonduri nerambursabile pentru amenajarea unui teren de golf de peste 80 de hectare si ridicarea unei pensiuni turistice, proiecte prin care se vor crea 17 locuri de munca”, se arata intr-un comunicat al ADR Centru.

Contractul de finantare a fost semnat de catre Ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Liviu Dragnea, de catre directorul general al ADR Centru, Simion Creţu si de catre reprezentantii beneficiarilor. Fondurile ce vor fi derulate prin ADR Centru sunt alocate din bugetul Programului Operational Regional, alocat pentru dezvoltare celor sase judete de la nivelul Regiunii Centru, respectiv Alba, Brasov, Covasna, Harghita, Mures si Sibiu.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest