CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

Banca Comerciala Carpatica a implinit 15 ani de activitate pe piata din Romania, fapt pentru care a lansat un pachet aniversar special dedicat actualilor si viitorilor antreprenori sibieni. Prin noua oferta, banca isi doreste sa vina in sprijinul dezvoltarii  comunitatii sibiene cu oportunitati avantajoase de finantare pentru afaceri.

Oferta aniversara aduce multe beneficii la produsele si serviciile bancare deja existente: reducere 50% la comisioanele aferente platilor si incasarilor efectuate atat in unitati cat si prin Internet Banking; reducere 50% la comisioanele aferente platilor valutare la ghiseu sau prin e-SMART; gratuitate la deschiderea si administrarea unui cont curent; gratuitate la dispozitivul de securitate (token digital) oferit tuturor clientilor ce detin serviciul de Internet Banking; gratuitate la emiterea cardului cu digipass – MasterCard Business e-Smart; comision 0% la acordarea si gestiunea unui credit, fara taxa de evaluare a bunului.

Pe langa oportunitatile oferite la serviciile existente, in cadrul campaniei aniversare, banca vine in sprijinul antreprenorilor cu noi produse, care includ: Contul Fix si Jumatate de Import – Export, special conceput pentru companiile care efectueaza multe tranzactii si schimburi valutare. Avantajele oferite sunt comisionul fix si 50 % reducere la costurile totale pe care clientul le achita in prezent la alte banci, pentru platile valutare; Schimburi valutare la cursuri preferentiale si tranzactii telefonice rapide prin consultantul personal din cadrul Trezoreriei Carpatica; Creditul flexibil pentru investitii, cu durata maxima de 7 ani, aport propriu de minim 10% din valoarea fara TVA a proiectului si rambursare personalizata; Creditul flexibil pentru capital de lucru, cu durata intre 1 an si 5 ani, fara aport propriu, cu rambursare personalizata; Plafonul multioption, special conceput pentru nevoi de finantare complexe, care permite accesul la mai multe tipuri de credite, cu destinatii diferite, avand durata maxima de 84 luni.

“De 15 ani suntem parteneri de incredere ai Sibiului, timp in care am fost alaturi de oameni atat prin solutiile personalizate de finantare si consultanta pe care le oferim, cat si prin sprijinirea initiativelor pornite din pasiune. Oamenii de afaceri sunt tot timpul deschisi oportunitatilor, la fel suntem si noi, iar prin acest pachet aniversar vrem sa oferim noi posibilitati de afaceri, care sa contribuie la dezvoltarea comunitatii sibiene“ a declarat Johan Gabriels, CEO Banca Comeciala Carpatica.

Banca Comerciala Carpatica a trecut prin transformari majore in decursul anului trecut, schimbari determinate atat de atragerea, in premiera, a unui management strain, cat si de evolutia semnificativa a rezultatelor financiare in contextul unui climat macro-economic dificil. Cu un profit net in valoare de 38 mil lei (vs. 22 mil lei in 2012), banca a depasit estimarile pentru anul 2013. Anul acesta a incheiat trimestrul cu venituri totale de 36,8 milioane lei si un profit de aproximativ 14 milioane lei.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest