Write a comment

Mutarea sediului ROMGAZ de la Medias la Bucuresti sau in orice parte a tarii ar fi o eroare grava,  a declarat prim vicepresedintele PNL, Klaus Johannis. Mai mult de atat el spune ca in Guvern nu s-ar discuta despre asemenea mutari, ci ar fi vorba de o infiintare a unei sucursale ROMGAZ la Bucuresti.

Klaus Johannis spune ca zvonurile despre mutarea sediului ROMGAZ de la Medias la Bucuresti nu sunt adevarate. Singurul lucru care s-ar discuta in Guvern ar fi deschiderea unei sucursale in capitala.

Momentan nu am descoperit nicio intentie clara de a muta ROMGAZ-ul in alta parte. Sper sa nici nu apara. Ce se discuta acum, din informatiile mele, este infiintarea unei sucursale sau a unei divizii in Bucuresti”, a declarat prim vicepresedintele PNL, Klaus Johannis.

Daca in privinta infiintarii unei sucursale in capitala Romaniei, Johannis nu a precizat daca este unu lucru bun sau rau, despre mutarea sediului ROMGAZ spune  ca schimbarea sediului „ in orice alta parte a Republicii ar fi o eroare grava”.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest