Write a comment

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Biroul pentru Imigrări Sibiu au desfăşurat în data de 06 martie a.c., o amplă acţiune pe linia combaterii şederii ilegale a străinilor, pe raza de competenţă.

Astfel, a fost depistat cu şedere ilegală, un bărbat de 49 de ani, originar din Turcia, care nu a părăsit România la expirarea dreptului de şedere conferit de permisul de şedere.

Întrucât cetăţeanul turc are în întreţinere un copil minor de naţionalitate română, a fost îndrumat să se prezinte la sediul Biroului pentru Imigrări Sibiu cu documentele necesare în vederea reglementării dreptului de şedere în calitate de membru de familie al unui cetăţean român. Totodată, persoana a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 800 lei, în conformitate cu prevederile OUG 194/2002 privind regimul străinilor în România.

Pe această cale, polițiștii fac apel către toţi cetăţenii străini de pe raza judeţului, contând pe respectul acestora faţă de legislaţia în domeniul imigraţiei şi îi invită să contacteze autoritățile pentru orice aspect legat de aplicare prevederilor legale, la noul sediu al Biroului pentru Imigrări Sibiu din str. Brazilor, nr.41, (colţ cu Str. Preot Baca), la numerele de telefon 0269 – 208495; 0269 – 208496, sau vizitând site-ul public la adresa www.ori.mai.gov.ro.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest