CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

Săptămâna 18 – 24 aprilie a.c. a fost una dedicată prevenirii accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei neadaptate sau excesive, în condiţiile în care, la nivel naţional, viteza rămâne principala cauză generatoare de accidente de circulaţie cu consecinţe deosebit de grave.

Preocupare la nivel european, prevenirea şi combaterea încălcărilor normelor regimului rutier privind viteza, acţiunile poliţiştilor sibieni s-au înscris în calendarul Asociației Polițiilor Rutiere TISPOL – SPEED.

În cele 7 zile de supraveghere intensă a traficului rutier, îndeosebi pe drumurile naţionale şi europene care tranzitează judeţul Sibiu, aproximativ 900 de conducători auto au fost înregistraţi deplasându-se cu viteză mai mare decât limita impusă prin lege.

Potrivit informațiilor oficiale, pe lângă sancţiunea contravenţională a amenzii, împotriva a 11 şoferi a fost luată şi măsura complementară de reţinere a permisului în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe o perioadă de 90 de zile, ca urmare a depăşirii limitei de viteză cu peste 50 km/h.

Ca urmare a activităţilor desfăşurate, au fost înregistrate şi 9 fapte de natură penală.

Cuantumul amenzilor aplicate în această perioadă se ridică la valoarea de 155.000 lei.

 

 

 

Sursa foto:www.voceatransilvaniei.ro

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest