CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

Săptămâna 1-8 mai a.c. a fost una dedicată prevenirii accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei neadaptate sau excesive, în condiţiile în care, la nivel naţional, viteza rămâne principala cauză generatoare de accidente de circulaţie cu consecinţe deosebit de grave.

În perioada menţionată, toţi poliţiştii sibieni cu atribuţii pe linie rutieră au acţionat în sistem integrat în zonele şi pe drumurile cu risc ridicat de producere a accidentelor rutiere.

Dispozitivele de măsurare şi înregistrare a vitezei de deplasare a autovehiculelor au fost poziţionate îndeosebi pe drumurile naţionale ( DN 1, DN 7 şi DN 14 ), dar şi în localităţi, în special municipiile Sibiu şi Mediaş.

În acest context, poliţiştii au depistat 630 de conducători auto care au încălcat regimul rutier din perspectiva limitelor de viteză, în cazul a 11 dintre aceştia fiind aplicată şi măsura complementară de suspendare a dreptului de conducere pe o perioadă de 90 de zile.

Totodată, în cazul a 4 conducători auto s-au întocmit dosare penale, ca urmare a săvârşirii de infracţiuni la regimul rutier.

Cuantumul amenzilor aplicate în această perioadă se ridică la valoarea de 110.000 lei.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest