Write a comment

În data de 9 mai, în jurul orei 14.30, pe Șoseaua Sibiului din municipiul Mediaș s-a produs un accident rutier pe fondul indisciplinei în trafic a unui pieton. Polițiștii rutieri care s-au deplasat la fața locului au stabilit, din primele cercetări, că accidentul s-a produs în următoarele împrejurări:

O conducătoare auto în vârstă de 28 de ani, domiciliată în municipiul Mediaș, în timp ce conducea autoturismul pe banda a II-a a străzii Șoseaua Sibiului, având direcția de deplasare Sibiu – Mediaș, în zona intersecției cu strada Gării, în momentul schimbării benzii de deplasare a acroșat cu partea din față a autoturismului un pieton (un bărbat de 81 de ani, domiciliat în municipiul Mediaș), care s-a angajat în traversarea străzii fără să se asigure, prin loc nemarcat și nesemnalizat ca trecere pentru pietoni.

În urma accidentului rutier pietonul a fost ușor accidentat.

Polițiștii Biroului Rutier Mediaș continuă cercetările.

* * *

Tot ieri, în jurul orei 15.00, pe DN 1, în afara localității Săliște, s-a produs un accident rutier pe fondul neadaptării vitezei de deplasare. Accidentul s-a produs în următoarele împrejurări: un bărbat în vârstă de 24 de ani, domiciliat în județul Alba, în timp ce conducea un autotren pe DN 1, având direcția de deplasare Sibiu spre Sebeș, în afara localității Săliște nu reduce viteza de deplasare într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, pierde controlul direcției de mers, pătrunde pe senul opus de deplasare și lovește un zid din beton de susținere a solului, situat în afara părții carosabile.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unui pasager în vârstă de 48 de ani, domiciliat în județul Alba.

Polițiștii rutieri continuă cercetările.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest