Write a comment

Trei persoane sunt cercetate în stare de arest preventiv și o a patra sub control judiciar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie. Faptele au fost comise în zilele de 13 și 14 mai, în municipiul Sibiu.

În seara zilei de 13 mai, în jurul orei 23, Poliția Municipiului Sibiu a fost sesizată telefonic cu privire la producerea unei fapte cu violență, apelantul declarând că a fost victima unei infracțiuni de tâlhărie.

La fața locului, respectiv pe str. N. Iorga din municipiul Sibiu, au fost direcționate echipaje ale poliției sibiene, deoarece victima ( un bărbat în vârstă de 24 de ani, domiciliat în Șelimbăr), în timp ce mergea pe stradă, a fost abordată de trei persoane de sex masculin, necunoscute, iar unul dintre atacatori, sub amenințarea unui briceag, i-a cerut... 2 lei.

Polițiștii sibieni, în cooperare cu I.J.J. Sibiu, în urma cercetărilor și investigațiilor efectuate au reușit identificarea, la scurt timp, a celor trei persoane suspectate de săvârșirea acestei fapte, respectiv trei tineri în vârstă de 17 și 19 ani, domiciliați în județul Vâlcea.

Totodată, în cadrul anchetei, polițiștii de la investigații criminale au constatat că în aceeași seară, folosind aceeași metodă, agresorii au deposedat alte două persoane de 10 lei, respectiv 2 lei.

Împotriva unuia dintre cei trei suspecți s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de 15 mai a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă, fiind luată împotriva sa măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Polițiștii sibieni continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și tentativă la infracțiunea de tâlhărie calificată.

* * *

O altă infracțiuni de tâlhărie a fost sesizată în seara zilei de 14 mai, în jurul orei 2325, victima (un minor de 15 ani) fiind deposedată prin violență de un telefon mobil și un portofel, în timp ce se afla în unui parc din municipiul Sibiu.

Minorul a povestit polițiștilor că a fost abordat de trei persoane necunoscute, care prin folosirea violenței i-au luat telefonul mobil și portofelul pe care le avea asupra sa.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu, în urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, au reușit identificarea la scurt timp a celor trei persoane suspectate că ar fi comis această faptă, respectiv trei tineri cu vârstele cuprinse între 16 și 20 de ani, domiciliați în municipiul Sibiu și județele Harghita și Hunedoara.

Telefonul mobil a fost recuperat în cadrul anchetei, iar cei trei suspecți reținuți pentru 24 de ore. În data de 15 mai au fost prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă, Judecătoria Sibiu a emis mandate de arestare preventivă pe numele celor trei pe o perioadă de 30 de zile.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

 

 

 

sursa foto: adevarul.ro

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest