CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

 

 

*În noaptea de 16/17.05.2016, în jurul orei 01.55, echipajul de poliție rutieră din cadrul Biroului Rutier Sibiu, aflat în patrulare pe raza municipiului Sibiu, a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La fața locului, polițiștii rutieri au constatat faptul că șoferul implicat în tamponare – un sibian în vârstă de 34 de ani, se afla sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost: 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Evenimentul rutier s-a produs pe str. Maramureșului din municipiul Sibiu, conducătorul auto, într-o curbă, a evitat coliziunea cu un autoturism, dar... a intrat în coliziune cu un autoturism parcat, pe care l-a și proiectat în zidul unui imobil.

Polițiștii rutieri continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autoturism de către o persoană care în momentul testării are o alcoolemie ce depășește limita legală (art. 336 alin. 1 Cod Penal).

*Un alt conducător auto aflat sub influența băuturilor alcoolice a fost depistat în trafic, pe DN 1, pe raza localității Scoreiu. Conducătorul auto, în vârstă de 41 de ani, domiciliat în localitatea Scoreiu, a fost oprit pentru control în trafic de către echipajul Biroului Drumuri Naționale și Europene Sibiu, iar în urma verificărilor s-a constat că și el se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii rutieri continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autoturism de către o persoană care în momentul testării are ol alcoolemie ce depășește limita legală (art. 336 alin. 1 Cod Penal).

*În data de 16 mai, pe str. Nicolae Teclu din municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control în trafic un autoturism.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au constatat faptul că autoturismul, condus de un bărbat în vârstă de 41 de ani, domiciliat în municipiul Mediaș, este neînmatriculat.

Polițiștii rutieri continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat, ceea ce se încadrează la art. 334 alin. 1 Cod Penal.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest