Write a comment

*În cursul zilei de 23 octombrie a.c., polițiștii sibieni au desfășurat activități de verificare a legalității transportului de material lemnos pe raza județului.

 

Cu această ocazie, în jurul orei 17.00, pe în localitatea Lotrioara, polițiștii Serviciului de Ordine Publică – Biroul Delicte Silvice au depistat un bărbat în vârstă de 40 de ani, din comuna Râu Sadului, care, cu ajutorul unui ansamblu rutier, transporta cantitatea de 46,36 mc material lemnos de esență molid, fără a deține documentele legale de transport.

Ca urmare, șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 10.000 de lei, iar materialul lemnos și ansamblul rutier au fost confiscate.

 

*În cadrul aceleiași acțiuni, în jurul orei 18.00, pe raza localității Veștem, polițiștii Secției 1 de Poliție Rurală Șelimbăr au identificat doi localnici în vârstă de 28, respectiv 38 de ani, care, cu ajutorul a două atelaje hipo, transportau cantitatea de 1,40 mc lemne- de esență salcâm.Ca și în celălat caz, transportă se făcea fără niciun fel de documentele legale de însoțire.

Cei doi au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei fiecare, iar materialul lemnos a fost confiscat.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest