Write a comment

 

La data de 27 octombrie a.c., în jurul orei 10.30, în afara localității Sărata, polițiștii rutieri au efectuat semnalul regulamentar de oprire șoferului unui autoturism care circula pe DC 50 spre DN 1. Acesta și-a continuat, însă, deplasarea, dornic să... scape, și a pătruns pe un drum neamenajat.

Acolo, neavând pic de experiență, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un stâlp de susținere a rețelei de electricitate.

Din fericire, în urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.

Ulterior, polițiștii au constatat că cel aflat la volan, un tânăr în vârstă de 19 ani, din Sărata, nu deține permis de conducere, mașina fiindu-i încredințată cu bună știință chiar de către tatăl său. Acesta din urmă cunoștea, firește, faptul că fiul său nu deține dreptul de a conduce.

În acest context, pe numele tânărului aflat la volan s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârțirii infracțiunii de conducere fără permis, iar pe numele tatălui s-a deschis dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de încredințare a unui autovehicul spre a fi condus pe drumurile publice de către o persoană despre care cunoaște că nu deține permis de conducere.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest