Write a comment

IPJ Sibiu transmite că, în continuarea cercetărilor efectuate într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, la data de 5 martie a.c., în baza mandatului emis de Judecătoria Mediaș, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Mediaș au desfășurat o percheziție domiciliară în municipiu. Drept urmare, un minor în vârstă de 17 ani, localnic, a fost reținut.

 

În fapt, medieșeanul este bănuit că, în cursul zilei de 24 februarie a.c., ar fi pătruns într-o locuință din municipiul Mediaș, de unde ar fi sustras un monitor de calculator, o tastatură și un mouse, bunuri în valoare de 250 de lei.

În urma percheziției efectuate la data de 5 martie a.c., la domiciliul persoanei bănuite, polițiștii au găsit bunurile reclamate ca sustrase și le-au returnat persoanei vătămate.

Față de minor s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest