Write a comment

La data de 6 martie a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Sibiu au depistat un sibian în vârstă de 74 de ani, aflat sub influența alcoolului în timp ce conducea autoturismul pe DJ 106C, la ieșirea din municipiul Sibiu către Cisnădie. Testarea alcoolscopică a șoferului a relevat o concentrație de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Firește, în cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului, șoferului fiindu-i suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice până la soluționarea cauzei.

Culmea, în aceeași seară, în jurul orei 22.30, sibianul s-a urcat din nou la volan și a condus autoturismul de pe DJ 106C pe Calea Cisnădiei din municipiul Sibiu până la intersecția cu strada Liviu Ciulei, unde a pierdut controlul direcției oprindu-se în șanț.

Din fericire, evenimentul s-a soldat cu pagube materiale.

Testat din nou alcoolscopic, șoferul a avut un rezultat de 0,19 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bpărbatul s-a ales, astfel, cu încă un dosar penal, de această dată deschis pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept suspendat.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest