Write a comment

 

La data de 13 martie a.c., în jurul orei 18.30, reprezentanții Spitalului Clinic Județean Sibiu au sesizat Dispeceratul IPJ Sibiu cu privire la faptul că la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului s-a prezentat o femeie care a declarat că a suferit vătămări corporale în urma unui accident rutier.

 

Ca urmare a verificărilor de rigoare din partea polițiștilor și, firește, a audierii victimei, s-au stabilit următoarele:

La data de 13 martie a.c., în jurul orei 15.30, în municipiul Sibiu, o localnică în vârstă de 39 de ani a fost acroșată de un autoturism în timp ce traversa strada Constituției pe trecerea de pietoni amplasată la intersecția cu bvd. Corneliu Coposu. Conducătorul auto s-a oprit, a coborât din autoturism și a întrebat femeia dacă se simte bine și dacă are nevoie de intervenția unui echipaj medical. Întrucât sibianca i-a declarat că nu a fost rănită, că se simte bine și nu dorește să fie transportată la spital, șoferul a plecat de la locul evenimentului.

În jurul orei 18.00, femeia s-a prezentat la Spitalul Clinic Județean Sibiu acuzând dureri în partea superioară a corpului, dar în urma investigațiilor medicale s-a stabilit că pacienta nu necesită internarea.

În cauză, polițiștii rutieri au deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă în vederea identificării conducătorului auto și aplicării măsurilor legale.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest