Write a comment

În continuarea cercetărilor penale privind săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat, la data de 21 martie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au efectuat trei percheziții domiciliare în municipiul Sibiu și în localitatea Slimnic. Ca urmare, două persoane au fost deja reținute.

 

În fapt, în perioada mai 2018 – februarie 2019, la nivelul Poliției Municipiului Sibiu s-au înregistrat mai multe plângeri prin care se reclama faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuințe de pe raza municipiului, de unde au sustras mai multe bunuri, de la componente ale instalațiilor de încălzire la televizoare, scule și haine.

În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat, la data de 21 martie a.c, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu au pus în executare trei autorizații de percheziție la domiciliile a doi tineri în vârstă de 22, respectiv 24 de ani, din municipiul Sibiu, respectiv din Slimnic, bănuiți de comiterea faptelor.

Cu această ocazie, au fost identificate mai multe bunuri despre care se presupune că ar proveni din săvârșirea infracțiunilor de furt.

Drept consecință, față de cei doi tineri, polițiștii au luat măsura reținerii pentru24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea a 9 infracțiuni de furt calificat.

Cercetările continuă în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a persoanelor în cauză.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest