Write a comment

În perioada 17 – 19 mai a.c., polițiștii sibieni au constatat 7 infracțiuni la regimul rutier, au reținut 29 de permise de conducere și au aplicat nu mai puțin de 460 de sancțiuni contravenționale în valoare de 97.000 de lei.

 

Exemple:

*La data de 19 mai a.c., în jurul orei 01.30, în municipiul Sibiu, pe bulevardul Victoriei, a fost oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 28 de ani, din localitatea Porumbacu de Jos.

În urma testării alcoolscopice a șoferului, a rezultat o concentrație de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, pe numele șoferului fiind întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

*La aceeași dată, în jurul orei 04.30, tot în municipiul Sibiu, de această dată pe Șoseaua Alba Iulia, a fost depistat un alt șofer aflat sub influența alcoolului. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 24 de ani, domiciliat în localitatea Sebeșu de Jos, care a prezentat o concentrație de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

*Seria șoferilor depistați sub influența alcoolului a continuat în aceeași zi, în jurul orei 10.30, în localitatea Gura Râului, unde un localnic în vârstă de 63 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a fost depistat cu o concentrație de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Și în acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală conform articolului 336 aliniatul 1 din Codul Penal.

*În seara zilei de 19 mai a.c., în jurul orei 22.00, pe raza orașului Ocna Sibiului, un localnic în vârstă de 35 de ani a condus un autoturism pe strada Podului având o concentrație de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

*La data de 19 mai a.c., în jurul orei 15.00, în municipiul Sibiu, un localnic în vârstă de 20 de ani a condus un autoturism pe aleea de acces în incinta Cimitirului Municipal Sibiu, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de întoarcere și a acroșat un alt autoturism parcat.

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii rutieri, s-a constatat că sibianul nu deține dreptul de a conduce, iar autoturismul este neînmatriculat.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest