Write a comment

La data de 22 mai a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu au reținut un bărbat, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tentativă la înșelăciune, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

 

În fapt, în zilele de 10 și 15 mai a.c., folosindu-se de calitatea mincinoasă de... administrator a două societăți comerciale de pe raza municipiului Sibiu, dar și de documente de identitate contrafăcute, bărbatul în vârstă de 34 de ani, din județul Olt, ar fi indus în eroare o societate comercială prin încheierea a două contracte de furnizare servicii cu scopul de a obține pentru sine telefoane mobile și alte servicii, bunuri care urmau a-i fi livrate prin intermediul unei firme de curierat.

În urma acțiunii organizate de către polițiștii sibieni, la data de 22 mai a.c., bărbatul a fost prins în flagrant în timp ce ridica bunurile de la curier, prejudiciul creat, în valoare de 16.000 de lei, fiind recuperat în totalitate.

Față de persoana în cauză s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de aplicare a unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Biroului de Investigații Criminale Sibiu în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a bărbatului.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest