Write a comment

La data de 17 iulie a.c., în continuarea cercetărilor efectuate într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Agnita au reținut trei persoane.

 

În fapt, la data de 16 iulie a.c., în jurul orei 23.50, persoana vătămată, un sibian în vârstă de 40 de ani, s-a deplasat din municipiul Sibiu în localitatea Hosman, împreună cu patru persoane, cu un autoturism.

La întoarcere, pe DC 45, cei patru l-ar fi determinat pe sibian să coboare din autoturism și, mai mult decât atât, i-ar fi sustras suma de 2.600 de lei.

În urma activităților specifice derulate de către polițiști, la data de 17 iulie a.c., persoanele în cauză au fost identificate și prinse. Este vorba despre trei bărbați cu vârsta de 19, 20, 23 de ani, dar și de... o minoră în vârstă de 17 ani, toți domiciliați în municipiul Sibiu.

Potrivit IPJ Sibiu, prejudiciul a fost recuperat integral și a fost înapoiat victimei.

Drept urmare, față de cei trei bărbați s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, aceștia urmând a fi prezentați unității de Parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Secției 3 Poliție Rurală Agnita.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest