Write a comment

La data de 29 iulie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu au reținut un sibian în vârstă de 67 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de agresiune sexuală și lovire sau alte violențe.

 

În fapt, la data de 29 iulie a.c., în jurul orei 11.30, în timp ce se deplasa pe strada Lungă din municipiul Sibiu (n.n. o stradă ce face legătura cartierelor Țiglari și Terezian cu zona centrală a orașului), bărbatul ar fi avut un comportament... neobișnuit față de o minoră în vârstă de 7 ani, mângâind-o în zona capului și a feței, apoi ar fi încercat să o determine pe aceasta să plece cu el, moment în care, auzind refuzul minorei și amenințările bărbatului, mai multe persoane au intervenit, conflictul degenerând în agresiuni fizice între bărbatul în cauză și martori.

După primele investigații efectuate la fața locului, polițiștii l-au condus pe sibian la sediul I.P.J. Sibiu în vederea audierii și stabilirii situației de fapt.

În urma administrării probatoriului în cauză, polițiștii sibieni au deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de agresiune sexuală și lovire sau alte violențe.

Ca urmare, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă la nivelul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest