Write a comment

Încă o dovadă că, din nefericire, sunt destul de multe cazuri din acest teribil palier infracțional!!! Un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă de viol și violență în familie.

 

Concret, în cursul zilei de 23 august 2019, ora 0237, prin SNUAU 112, o femeie a sesizat Poliția Orașului Dumbrăveni despre faptul că în timp ce se afla în locuința concubinului său (un bărbat de 40 de ani, domiciliat în orașul Dumbrăveni), acesta încearcă prin constrângere să întrețină raport sexual cu fiica sa minoră, în vârsta de 11 ani.

La fața locului s-a deplasat cu celeritate un echipaj din sistemul de ordine și siguranță publică, în imobil fiind identificați minora și bărbatul de 40 de ani. Atât apelanta, cât și fiica sa au fost conduse la sediul poliției, unde, însă, minora în prezența mamei sale a negat orice formă de agresiune asupra sa. Apelanta a hotarât să se întoarcă la domiciliul concubinului său.

În jurul orei 05.30, a apelat din nou SNUAU 112 reclamând faptul că a fost agresată fizic de către concubinul său.

Din probatoriul administrat în cauză până în prezent a rezultat că în noaptea de 22/23.08.2019, pe fondul consumului de alcool, în timp ce se aflau într-o vizită la vecinii, bărbatul a agresat-o fizic pe femeie, lovind-o cu palma peste cap. Ulterior, acesta s-a deplasat singur la domiciliu unde profitând de faptul că fiica minora a concubinei sale era singură în casă, iar mama acesteia nu putea interveni, a încercat prin constrângere fizică să întrețină raport sexual cu minora. În același timp mama minorei care se întorsese acasă a auzit-o pe fiica sa strigând după ajutor, astfel că apelează 112 și solicită de urgentă intervenția politiei. Polițiștii sosiți în scurt timp la fata locului pătrund în interior după ce mama minorei le-a deschis ușile și deși împrejurările erau evidente, minora a mințit în prima faza organele de poliție și pe mama ei spunând că bărbatul nu a încercat să o violeze.

După ce revin în locuința bărbatului, acesta din urmă a agresat-o din nou pe concubina sa, lovind-o cu pumnii și palmele. Minora intervine între cei doi si încearcă aplanarea conflictului și întreruperea agresiunii asupra mamei sale și apelează 112, solicitând intervenția politiei.

De aceasta dată, supriză, minora s-a hotărât să relatează cele petrecute în realitate, inclusiv cu privire la încercarea acestuia de a o viola, precizând că prima dată a mințit întrucât a fost amenințată de către presupusul agresor să nu spună nimănui despre cele petrecute.

În baza probatoriului administrat, s-a dispus continuarea urmăririi penale față de suspect și reținerea pe baza de ordonanță față de acesta pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat în cursul zilei de 24.08.2019 în fața procurorului cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă.

În prezent, cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului Investigații Criminale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă și viol și violență în familie.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest