Write a comment

La data de 13 decembrie a.c., între orele 12,00 – 16,00, pe raza fondurilor forestiere din localitățile Porumbacu de Sus și Arpașu de Sus, polițiștii au identificat trei bărbați cu vârsta de 18, 27, respectiv 28 de ani, localnici, care au recoltat fără drept și au transportat ilegal 100 de kg cetină de brad, dar și 3 mc de material lemnos din specia fag.

 

Drept urmare, cei trei au fost sancționați contravențional cu amendă totală în valoare de 8.000 de lei, iar cetina și materialul lemnos au fost confiscate și predate ocoalelor silvice responsabile.

Tot în cursul zilei de 13 decembrie a.c., cu ocazia acțiunilor desfășurate pe raza localității Ocna Sibiului de către polițiștii Serviciului de Ordine Publică împreună cu reprezentanții Gărzii Forestiere Brașov, a fost depistat un sibian în vârstă de 27 de ani în timp ce transporta 26 de brazi. Fără să dețină aviz de însoțire a materialului lemnos!

Lesne de înțeles, sibianul a fost amendat cu suma de 5.000 de lei, iar brazii au fost confiscați și predați Ocolului Silvic Cindrelul.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest